Socialfagligt personale

Vanessa Flensborg

Jeg er en del af det Socialfaglige team på Center Bøgely, hvor jeg udover at være kontaktperson for 4-5 beboere, også er arbejds -& miljørepræsentant, samt kommende praktikvejleder for pædagogstuderende. Jeg har været ansat på Center Bøgely siden januar 2015.

Baggrund: Jeg blev uddannet Socialpædagog i juni 2013.

Hvorfor er jeg på Center Bøgely:
Center Bøgely er et skønt sted at arbejde, da huset rummer en masse varme (mennesker) og god atmosfære. Der er ikke to dage, der er ens, hvilket jeg synes gør, at der hele tiden er en god dynamik og relation til og med beboerne i huset. For mig er det vigtigt at jeg har hjertet med i mit  professionelle arbejde over for det enkelte menneske. 

Ulla Verman

Jeg arbejder som Socialfaglig medarbejder i huset. Jeg er kontaktperson for 4-5 beboere. Desuden er jeg   stedfortræder for forstanderen, medicinansvarlig, praktikvejleder og så brænder jeg for alt, hvad der hedder motion og velvære for vores beboere.

Baggrund: Social- og sundhedsassistent.

Hvorfor er jeg på Center Bøgely:
Jeg elsker mit job, fordi jeg får lov til at få et kig ind i andre menneskers liv og derved også for lov til at være guide på deres fremtidige rejse.For mig betyder Center Bøgely varme, hygge, tryghed, og vi har rammerne og muligheden for at kunne hjælpe det enkelte menneske ud fra hans/hendes individuelle mål/behov.

Sussie Bruhn

Jeg er socialfaglig medarbejder.

Baggrund: Jeg er uddannet pædagog og coach

Hvorfor er jeg på Center Bøgely:
Jeg kan godt lide at være på Bøgely, fordi der er et dejligt rummeligt miljø. Alle omgås hinanden med omsorg, nærvær og ligeværdighed.

Jimmi Bak

Socialfaglig medarbejder

Maria Stæhr Sørensen

Socialfaglig medarbejder

Janni Andreasen

Socialfaglig medarbejder og bostøttemedarbejder

Line Moesgaard

Socialfaglig medarbejder

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com