Når du flytter ind

Når du er blevet indskrevet, får du tildelt en kontaktperson. Kontaktpersonen er din primære person under opholdet og er ansvarlig for, at der i samarbejde med dig, bliver udarbejdet en pædagogisk opholdsplan, som beskriver formål, indhold og tidsperspektiv for dit ophold. Opholdsplanen skal være udarbejdet senest 6 uger efter indskrivning, og sendes til din hjemkommune, med henblik på det videre samarbejde.

Indflytning

Ved indflytning får du dit eget værelse. Værelset er møbleret, og der er kun plads til få private ejendele. Toilet og bad deler du med naboen, og I skiftes til at gøre rent.

Du får udleveret dyne, pude, sengelinned og 3 håndklæder til privat eje, hvilket betyder at du må beholde det når du flytter i egen bolig. Til gengæld skal du selv vaske sengelinned, tøj m.v. og du kan gratis benytte vaskemaskine og tørretumbler i kælderen.

Fællesfaciliteter

Center Bøgely har gode fællesfaciliteter med køkken, café, 2 hyggelige opholdsstuer med fjernsyn, radio og dagens aviser, og en pavillon med spil, computere og diverse blade. Vi har et stort motionsrum med alt udstyr, og i kælderen er der billard, bordtennis, dart, playstation, wii, samt toiletfaciliteter og vaskerum til fri afbenyttelse.

Derudover har vi et udendørs gårdmiljø, med rygerum, fuglevoliere, drivhus, egen parkeringsplads og et værksted, hvor beboerne kan lave kreative ting, ordne cykler og andre mindre reparationer. 

Rygning

Det er tilladt at ryge i det udendørs rygerum.

Bøgely virker ikke så institutionsagtigt i forhold til andre forsorgshjem, jeg har været på. Det er mere hjemligt – ikke så stort igen, og det betyder noget.

Mikael, tidligere beboer

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com